Forandringsrommet

Yoga - Yogaterapi - Lydhealing

Nå nærmer det seg!

Kjenner du dragningen?

Ikke nøl med å ta kontakt.

 

     3 tips for å ta regien i eget liv og finne mer glede

TUNE INTO YOUR HEART – YOGA, MEDITASJON og GONG – RETREAT I SPANIA - 1. til 8. JUNI 2019:

 

Tune into your heart - lytt til ditt hjerte:

 

I hjertet finnes verdier som aksept, tillit, egenkjærlighet og kjærlighet og empati med alt rundt deg.

 

 

Ønsker du deg en uke vekk fra stress og press med fullt fokus på DEG? En uke som bare er din, som du kan bruke til å gjøre deg selv godt? Kjenner du kanskje også at det er tid for å gå litt inn i deg selv, lære deg selv bedre å kjenne, og begynne å skape den forandringen du ønsker?

 

Forandringsrommet tilbyr i 2019 også en ukes retreat i vakre omgivelser på Villa Dorothea med MediYoga, meditasjon og gong. Vi vil også tidvis bruke eteriske oljer aromatisk for å støtte prosessene under yogapraksisen. Det vil bli morgenyoga, ettermiddagsyoga, kveldsmeditasjon, og gongspilling underveis. Det vil også bli undervisning/fordypning i teknikkene og mulighet til å dele og lytte til andres erfaringer. Og selvfølgelig også masse tid til deg selv, til sola, til stranda eller fjellet, eller hva du måtte ønske.

 

Retreaten passer for deg som er dreven i yoga og deg som er nybegynner.

 

 

Vi skal jobbe mye med hjertet og hjertets energier - dine armer og hender er en forlengelse av ditt hjerte. Hjertet er bindeleddet mellom de tre nedre og de tre øver chakraene. Der smelter følelsene sammen med intuisjonen. Da er det ikke lenger noen diskusjon (fra våre dualistiske tanker). I stedet kan du komme i kontakt med følelser som universell kjærlighet og lys. Og du bare vet.

 

Egenkjærlighet er for mange av oss noe som kan ta tid å lære, vi må stadig minne oss selv på at vi er gode nok, ofte fordi noe vi har opplevd i livet har fått oss til å tro noe annet. I mange lag - lærer vi å elske oss selv, lærer å sette hensiktsmessige grenser, lærer å ta valg som gjør oss godt, og lærer å ivareta oss selv på alle måter. Du må gi deg selv påfyll! Når det gjør godt for deg så gjør det også godt for de rundt deg! Helt sant! Vi kan bare ikke gi fra en tom kopp, fordi.. koppen er jo tom!

 

Jording og stabilitet i bunnen er også viktig å ha, før du kan åpne ditt hjerte og finne ditt sanne uttrykk. I dette ligger også aksept for det som har vært og det som er akkurat her og nå. Når du deler ditt sanne uttrykk kan verden og du selv nyte godt av lyset du har inni deg.

 

Yoga, meditasjon, gong, og  mantra kan hjelpe deg å gi slipp på det du ikke lenger trenger, og gi rom for det nye.

 

Kom og bli med - og la oss skape magi sammen!

 

 

Om stedet:

 

Villa Dorothea ligger ca 35 minutter med bil nord for Alicante, nærmere bestemt Orcheta.

 

Villa Dorothea er et eksklusivt og avsideliggende retreatsted på 900 kvm, med saltvannsbasseng, 136 statuer, vidunderlige lysekroner, en vakker yogasal, mulighet for å gjøre yoga utendørs, og koselige kroker der du kan trekke deg tilbake om du ønsker det.

 

Stedet er omgitt av stabile fjell og stillhet, og stjernehimmelen er magisk her. Du har mulighet til å låne elsykkel og vandre i fjellet. Det blir tilbudt en guidet vandring en av de første dagene sånn at du kan bli litt kjent i området. Middelhavet og stranden ligger 12 minutter unna med taxi. Og det må også nevnes at det kommer til å være nymåne når vi er der! Da får vi litt ekstra støtte til å starte nye sykluser. :)

 

Dette er et herlig sted for å finne ro, men det ikke et hotell, og man deler rom to og to. (Noen enkeltrom mot ekstra kostnad og ett tremannsrom hvis ønskelig). Noen rom har eget bad, og andre deler bad med andre rom. Det beste er at vi har hele stedet for oss selv!

 

Den dyktige kokken Pilar, disker opp med forseggjorte, vakre og smakfulle, plantebaserte retter. Maten er virkelig verd turen i seg selv! Og er et stort bidrag til renselsesprosessen! Du kommer til å elske maten uavhengig av om du er veganer eller vegetarianer fra før! Alle råvarene er økologiske og valgt etter sesong, samt tilberedt etter makrobiotiske prinsipper. Noe som kan bidra til at du føler deg lett og fin i kroppen, og med mindre smerter. Alkohol serveres ikke og er heller ikke tillatt på fellesområdene.

 

 

Investering: NOK 13 450,-

 

 

Dette inngår i prisen:

 

– All yoga og undervisning samt to yogaprogram på PDF.

– 3 vidunderlige 100 % økologiske og veganske måltider per dag

– Losji i dobbeltrom med to enkeltsenger

– Transport til og fra flyplassen

– Kveldsutflukt til Altea

– Te og frukt gjennom dagene

 

Dette inngår IKKE i prisen:

 

– Reise til og fra Alicante, Spania

 

Merk: Det er billige flybilletter å få tak i. Du får råd om hvilket fly ved påmelding. Du finner epost og telefon litt lenger ned.

 

- Enkeltrom - Det tilbys noen enkeltrom mot tillegg i pris på NOK 1750,- Gi oss beskjed hvis du ønsker enkeltrom!

 

 

Bra å vite:

 

– Det er samme tidssone i Spania som i Norge

– Det finnes ingen steder å veksle penger ved retreaten, men du bruker heller ikke penger her! (Du kan ta ut penger ved stranden eller i Altea)

– I Spania er valutaen Euro

– Deilig yogamatter i ull, puter og pledd finnes ved kursstedet

– Liker du å gå tur er det lurt å ta med gode sko

– Ta med en varm genser og bukse for kjølige morgener og kvelder

– Innesko/tøfler kan være godt å ha med

– Solkrem og eventuelt en solhatt

– Badedrakt eller bikini må med!

– Ta med pass

 

- Du betaler et depositum på NOK 2950,- ved påmelding. Resterende forfaller 6 uker før avreise. (Ved senere påmelding avtaler vi tidspunkt)

 

Påmelding er bindende og depositum vil ikke bli tilbakebetalt ved avmelding!

 

Du må ha egen reiseforsikring!

 

 

Alt ligger til rette for at dette skal bli en magisk uke, og vi satser stort på å gjenta fjorårets suksess! Vi gleeeder oss! Og håper DU blir med!

 

 

Litt mer informasjon:

 

Det er ankomst til Villa Dorothea tidligst kl 1600 ankomstdagen. Om du kommer med et tidlig fly kan du bli hentet og kjørt til stranden mens taxien kjører bagasjen din til Villa Dorothea. Da tar du selv taxi opp til retreaten senere. (koster 15 euro)

Vi vil anbefalte flytider nærmere, så ankomsten til Alicante er mest mulig samlet/gruppevis. Avreisedagen reiser vi fra retreaten senest kl 10 for å gi rom til vasking før nye deltagere. Det vil også bli morgenyoga før avreise.

 

Vi er behjelpelige med å arrangere taxi til stranden enkelte dager, og da også tilpasse programmet. Det vil også bli felles taxi til den koselige byen Altea en av kveldene. Og vi tilbyr en vandring en av de første dagene for å bli litt kjent i området. Vandringen koster 10 euro og inkluderer en drikke.

 

 

Kursleder er Renée Mari Jakobsen:

 

Renée er utdannet yogaterapeut og lærer i medisinsk yoga. Hun har praktisert yoga dedikert i syv år, vært yogalærer i fire år. I tillegg er hun utdannet psykodramaterapeut, og er levende opptatt av helse sett fra et helhetlig synspunkt. Hun har selv vært på en reise fra å være kronisk syk, til nå å være symptomfri ved hjelp av yoga og psykodrama. Renée er eier og driver av Forandringsrommet i Møllebyen i Moss.

 

 

 

Bruk påmeldingsskjemaet under, eller ta kontakt på e-post eller telefon for påmelding og spørsmål:

renee@forandringsrommet.no eller 918 45 361.

 

 

 

Praktisk informasjon:

 

Dato: 1. til 8. juni 2019. Avreise og hjemreise på lørdag.

 

Sted: Villa Dorothea Retreat, Orcheta, Spania

 

Retreaten krever ingen forkunnskaper.

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.

 Copyright © 2014 Forandringsrommet / Renée Jakobsen, Org.nr. 913 643 720                                                                                                                                          Design og utvikling: Morten Lund Hansen / MinPixel