Forandringsrommet

Yoga - Yogaterapi - Lydhealing

Visjoner - Now, who would want to be a pressed flower?

 

Vi lever i en verden med et stort ytre press. Noe som fører til at vi stadig utvikler nye livsstilssykdommer. Jeg tror disse sykdommene prøver å fortelle oss at noe er galt med vår levevei. Men fordi mange av oss ikke har lært å lytte til kroppene våre, - eller rettere sagt har blitt avlært å lytte til kroppene våre - velger vi å distansere oss i stedet for å la smertene guide oss til bedre valg for oss selv. Slik oppstår det et gap mellom kropp og sinn. Vi blir rastløse, og klarer ikke å være ordentlig til stede i våre handlinger, våre relasjoner, eller i våre liv.

 

Hva kan jeg gjøre: Jeg ønsker å bidra til å tette gapet mellom kropp og sjel som jeg tror mange mennesker i vår verden lider av. Jeg har stor tro på yoga og psykodrama som gode metoder til å lede oss hjem igjen når vi har kommet vekk fra oss selv.

 

Hvorfor: Slik at du skal få kontakt med din kjerne, og dermed få tilgang på din indre visdom. Da kan du velge å leve mer autentisk, og du vil oppleve en større tilstedeværelse i livet.

 

Hvordan: Ett skritt av gangen. Fordi jeg tror at hver positive forandring vi gjør, uansett hvor liten, vil få positive ringvirkninger for oss selv og andre.

 

Jeg ønsker å være en "changemaker". En katalysator og inspirator i prosesser. Men svarene på hva som er riktig for deg er det bare du som har.

 

 

"If your life has not three dimensions, if you don't live in the body, if you live in the two dimensional plan in the paper world, that is flat and printed, as if you were only living your biography, then you are nowhere. You don't see the archetypal world, but live like a pressed flower in the pages of a book, a mere memory of yourself."

 

                                                                                                                                            Jung on Nietzsche's Zarathustra

 Copyright © 2014 Forandringsrommet / Renée Jakobsen, Org.nr. 913 643 720                                                                                                                                          Design og utvikling: Morten Lund Hansen / MinPixel