Forandringsrommet

Yoga - Yogaterapi - Lydhealing

Retreat - Core Strengt Vinyasa Yoga – samt mykere yoga - egenkjærlighet ”in the making”:

 

Egenkjærlighet – dynamisk yoga morgen, mykere yoga ettermiddag, og gong – retreat i Hellas – 15. til 22. september 2019

 

Hva er egenkjærlighet for deg? Hvordan ivaretar du deg selv i en verden med mye ytre stress og press? Hva gjør du som er godt for deg?

 

Nå kan du gi deg selv en fantastisk uke med sunn og styrkebyggende yoga, i vakre omgivelser og med fullt fokus på DEG! Det blir daglige yogaøkter og avspenning med gong. Vi kommer også til å snakke om hvordan å ivareta oss selv og markere grenser på en sunn måte. Samt nyte godt av deilig, sunn og kortreist mat, sol og hav, hverandres selskap, et par felles utflukter, og et lite glass vin i ny og ne for de som ønsker.

 

For meg som er lærer på denne retreaten så er yoga synonymt med egenkjærlighet! Fordi jeg av erfaring vet at yoga er det beste jeg kan gjøre for meg selv. Egenkjærlighet har i mange år vært et viktig tema i mitt liv, og det er stadig tilbakevendende. For det er alltid flere lag å jobbe med. ;)

Yoga = egenkjærlighet:

 

Yoga jobber ikke bare på det fysiske planet, men og så det mentale og det emosjonelle. Det vi gjør på matta er trening på selve livet.

 

Yoga kan hjelpe deg å holde deg sentrert, jordet og i kontakt med ditt hjerte. Yoga kan lære deg å lytte innover, finne dine grenser, og vite hvordan du kan ivareta deg selv bedre. Yoga lærer deg at du er god nok akkurat som du er. Og hjelper deg til å komme i kontakt med kvaliteter som aksept, tillit, kjærlighet og empati med alt rundt deg – og det er viktig at dette også inkludere deg selv!

 

Kjenner du at dette er et tema som resonnerer med deg? Bli med da vel!

 

Retreaten passer for deg som er dreven i yoga og deg som er nybegynner. Du kan være med om du kjenner CSV yoga fra før, eller ikke. Moderasjoner vil bli gitt slik at du jobber "der du er".

 

Maks 14 deltagere.

 

 

Innhold:

 

- 2 yogaøkter om dagen (dynamisk morgen, mykere ettermiddag) og gongavspenning – samt meditasjon

- 2 av morgenøktene med innlagt HIIT (High Intensity Interval Training)

- Grundig innføring i prinsippene i CSV Yoga – Hvorfor beveger vi oss som vi gjør?

- Gruppementoring/delinger om temaet egenkjærlighet – hvordan kan du best ivareta deg?

- Samt noe praktisk jobbing - med å skape vaner du kan ta med hjem (f eks morgenrituale/kveldsrituale)

- Sol, strand, utflukter (inkludert i prisen), og godt med tid til egen disposisjon

- Kos og gode samtaler :)

 

Med forbehold om endringer. Mer detaljert program kommer senere.

 

 

Om stedet:

 

Kathys Island Retrat ligger i Aida, på vestkysten av Karpathos, Hellas. Cirka 30 minutters kjøring fra flyplassen der.

Kathy’s Island er et avsideliggende (dog er ikke øya så stor) retreatsted, vilt og vakkert – midt i naturen og rett ved havet. Rommene er enkle og vakre med alt du trenger, og yogaen vil foregå på en vakker platting med herlig utsikt. Nærmeste strand befinner seg 10 min gange unna, en nydelig badelagune befinner seg 15 min unna til fots.

Dette er et herlig sted for å finne ro, dog er det ikke et hotell, så to og to deler rom. Alle rommene har havutsikt og balkong. Det er også mulighet for en 3. seng på noen av rommene. Alle rommene har eget bad.

 

Maten er kortreist rett fra jorda, og vi kommer til å tilby et hovedsakelig vegetarisk kjøkken denne uken. Med noe fisk og kylling enkelte dager for de som ønsker. Du kan også være med hvis du er veganer. Det er mulig å få kjøpt vin til måltidene.

 

 

Investering:

 

Early bird fram til 15. februar 2019 NOK 12 450,-

 

Etter 10. februar 2019 NOK 13 450,-

 

 

Dette inngår i prisen:

 

- All yoga og undervisning, samt en liten velkomstgave

- 3 vidunderlige og kortreiste måltider per dag

- Losji i dobbeltrom med to enkeltsenger

- Transport til og fra flyplassen

- 2 felles utflukter med mat inkludert

- Te og kaffe til frokost og noen tidspunkt gjennom dagene

 

Dette inngår ikke i prisen:

 

- Reise til og fra Karpathos, Hellas

- Drikke til maten

 

 

Merk: Vent med å bestille flybillett til reisen før retreaten er endelig bekreftet av oss!

 

Ved påmelding betaler du et depositum på kr 2950,-. Resterende forfaller cirka 2 måneder før avreise.

 

Påmelding er bindende og depositum vil ikke bli tilbakebetalt ved avmelding!

 

Du må ha egen reiseforsikring!

 

Alt ligger til rette for at dette skal bli en herlig uke med masse påfyll på flere plan. Vi gleder oss stort og håper vi ses på Karpathos høsten 2019!

 

 

Mer om Core Strengty Vinyasa Yoga:

 

Core Strength Vinyasa Yoga er en utrolig sunn, deilig og styrkebyggende yogastil! En av de raskest voksende yogastilene i USA, og med god grunn!

 

Hva er det som er så spesielt med CSV Yoga?

 

Jo: CSV Yoga bryter opp det lineære. Vi bryter opp den tradisjonelle måten å bevege seg på i yoga med rette armer og ben.

 

Hvorfor: I CSV tar vi hensyn til biomekanikk (de mekaniske kreftene som er knyttet til muskel og skjellett-systemet) når vi beveger oss. Vi beveger oss organisk, fra grunnen og opp, sånn at vi kan aktivere ”the deep core line” - en sammenhengende muskellinje nær skjelettet ditt. Det gjør vi for at du skal kunne hente kraften fra den dype kjernemuskulaturen din. Og bygge stryke i kjernen.

 

Utdypet: Når vi bøyer armer og ben i overgangene får du kontakt med kjernen, og vi unngår også at strekkerefleksene i musklene slår inn. Når du beveger deg med rette ben og armer så er du litt låst, og da får du ikke tilgang til hele ditt bevegelsesspekter og ditt fulle potensial når du praktiserer asana. Å bøye leddene gir deg tilgang til mer styrke, mer stabilitet og til å åpne mer. Uten å presse. Du bygger styrke raskere, og du gjør det på en sunnere måte. Slipper spenninger bedre, og unngår skade. Som sagt; egenkjærlighet "in the making"!

 

På retreaten vil vi bruke god til til å gå gjennom prinsippene i CSV Yoga som vi vil praktisere på morgenen. Øktene på ettermiddagene vil bli mykere og mer terapeutisk yoga. (Noe basert på CSV Yoga, hatha yoga, og/eller noe inspirert av medisinsk yoga)

 

 

Litt mer informasjon:

 

Det er ankomst og avreise på søndag. Du vil få informasjon om flyreise ved påmelding. Alt utstyr vi trenger finnes på retreatstedet. Pass og bikini må selvfølgelig med! Det kan være lurt å ha med noe varme klær til morgener og kvelder.

 

 

Om kurslederen, Renée Mari Jakobsen:

 

Renée er eier og driver yogastudioet Forandringsrommet i Moss, Norge.

 

Hun har en 250 timers RYT utdannelse i CSV Yoga, (påbygges til 300 ila 2019). I tillegg til workshops og nettkurs med grunnleggeren av CSV Yoga. Renée er også utdannet lærer og yogaterapeut i Medisinsk Yoga. Og er nå iferd med en ny yogaterapiutdannelse med Maja Thune. I tillegg er hun utdannet psykodramaterapeut (en psykoterapeutisk 5 årig utdannelse) og er levende opptatt av helse sett fra et helhetlig synspunkt. Du kan lese mer om Renée her:

 

 

Bruk påmeldingsskjemaet under for å melde deg på. Du kan også ta kontakt på e-post eller telefon for påmelding og spørsmål: renee@forandringsrommet.no eller  918 45 361.

 

 

Praktisk informasjon:

 

Dato: 15. september til 22. september 2019. Avreise og hjemreise på søndag.

 

Sted: Kathy’s Island Retreat,Aida, Karpathos, Hellas.

 

Retreaten krever ingen forkunnskaper.

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.

 Copyright © 2014 Forandringsrommet / Renée Jakobsen, Org.nr. 913 643 720                                                                                                                                          Design og utvikling: Morten Lund Hansen / MinPixel