Forandringsrommet

Yoga - Yogaterapi - Lydhealing

Renée Jakobsen er eier og driver av Forandringsrommet

Om Renée:

 

Hei, jeg er Renée, og det er jeg som driver Forandringsrommet i Møllebyen i Moss. I byens herligste lokaler, om jeg må få si det!

 

Jeg er yogaterapeut og yogalærer i MediYoga (Medisinsk Yoga), som er en toåring yogaterapeutisk utdannelse. Jeg har også en 200 timers Advanced Teacher Training i Core Strength Vinyasa Yoga med Sadie Nardini, og bygger snart på til 300 timer. Juhuu! Samt syv års praksis og egenutdanning i Core Strength Vinyasa Yoga.

 

Jeg begynte med Pilates i 2006, og i 2012 gikk jeg over til yoga, noe som løftet livskvaliteten min til et helt nytt nivå, og kurven er stadig stigende. Jeg henter inspirasjon fra flere yogastiler og yogalærere og er nå i gang med ennå en ny yogaterapiutdannelse.

 

Men mest av alt henter jeg inspirasjon fra min egen reise fra utbrenthet, og med en kroppe i stor ubalanse - til nå å bli friskere og sterkere år for år. Jeg ønsker å inspirere og hjelpe deg på din vei mot balanse, glede og livskraft! Hovedsakelig gjennom yoga! Det er det jeg elsker å gjøre aller mest!

 

Jeg er også utdannet psykodramaleder ved Morenoinstituttet, en femårig psykoterapeutisk utdannelse. Tidligere har jeg jobbet som miljøterapeut, som mellomleder med personalansvar, i serviceyrker, og som frivillig hjelpeverge. Jeg har en bred erfaring med mennesker i forskjellige livssituasjoner, og det har gjort meg god på å møte deg - akkurat der du er. Og inspirere og motivere deg til positiv forandring.

 

Alt som er nyskapende og spontant gir meg energi. Jeg drar nytte av psykodramaets lekende element, og evne til å åpne for kreativitet og spontanitet  - også som yogalærer.

 

For meg så har yoga og psykodrama vært to redskaper i min egen prosess, som har sklidd sammen som en glidelås. Begge har vært berikende og nødvendige for meg. Og jeg er veldig glad for å ha bakgrunn som psykoterapeut i mitt virke som yogalærer og yogaterapeut. Det gjør meg trygg på at jeg kan møte akkurat deg, med dine utfordringer og erfaringer.

 

Du kan lese litt av min historie i Moss Avis her. Eller her hvis du ikke har abonnement på Moss Avis.

 

Hvis du ønsker å vite mer om mitt bakteppe kan du lese om mine visjoner. Du kan også laste ned min eksamensoppgave "The Body Remembers". Eller ta kontakt.

 Copyright © 2014 Forandringsrommet / Renée Jakobsen, Org.nr. 913 643 720                                                                                                                                          Design og utvikling: Morten Lund Hansen / MinPixel