Forandringsrommet

Yoga - Yogaterapi - Lydhealing

MediYoga - Medisinsk Yoga - er en terapeutisk yogaform som søker å skape balanse i kropp og sinn. MediYoga består av bevegelse, pust, fokus, mantra og meditasjon. Øvelsene tilpasses dine muligheter og din kapasitet, og utføres rolig og med innlevelse. Pusten er det helt sentrale elementet som kan påvirke direkte hvordan vi føler oss og som kan skape fysisk, mental og emosjonell harmoni i oss. MediYoga passer for alle. Du kan gjøre øvelsene sittende på en stol hvis noe hindrer deg i å sitte på matta.

 

MediYoga ble utviklet i Sverige av yogalærer og yogaterapeut Göran Boll i 1996, og har siden vært mye brukt som et rehabiliteringsverktøy i Sverige.  MediYoga har blant annet vist seg å være den mest kostnadseffektive metoden mot ryggsmerter. Både friske og syke har imidlertid stor glede og effekt av MediYoga.

 

MediYoga er nå veletablert i Sverige på sykehus og helseinstitusjoner, og er hurtig voksende i Norge både i den offentlige helsetjenesten og i yogastudioer. Blant flere dokumenterte virkinger av MediYoga kan nevnes, lavere blodtrykk, balansering av stoffskifte, bedring av muskel- og skjelettlidelser, lindring av stressrelaterte plager og psykiske utfordringer.

 

Utøvelse av yoga påvirker kroppen og dens indre organer på mange forskjellige måter. Den skaper fleksible og utholdne muskler, påvirker fordøyelsen og hormonbalansen, gir et sterkere og mer utholdent nervesystem, bringer høyre og venstre hjernehalvdel i balanse og forbedrer søvnvanene – for å nevne noe.

 

Forandringsrommet tilbyr både kurs og individuelle timer i MediYoga.

Yogaterapi: Vi tilbyr også yogaterapi én til én - hvor du etter nøye gjennomgang av dine sykdomssymptomer og tema blir anbefalt et program som du kan gjøre hjemme. Det kan være alt fra 5 - 10 minutter med pust om dagen til et fullt yogaprogram med meditasjon. Du får en CD som du kan bruke for å praktisere hjemme, og vi setter også opp en oppfølgingstime etter en stund hvis ønskelig.

 

Investering yogaterapi. 1. konsultasjon 90 min inkl. CD/yogaprogram. Kr 1100,-

 

Oppfølging yogaterapi. 60 min kr 800,-

Les om kurs i MediYoga.

 Copyright © 2014 Forandringsrommet / Renée Jakobsen, Org.nr. 913 643 720                                                                                                                                          Design og utvikling: Morten Lund Hansen / MinPixel