Forandringsrommet

Yoga - Yogaterapi - Lydhealing

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.

 GONGBAD - "Happiness has arrived!"

 

Hva er et gongbad?

 

Et Gongbad er en konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang!

 

Under gongbadet ligger eller sitter du på en deilig ullmatte og tar imot de helende vibrasjonene fra dette hellige instrumentet. Lydvibrasjonene fra Gongen har evne til å rense deg for stress og spenninger. Gongen lager lyder de fleste av oss ikke har hørt maken til før, og disse lydene overgår hjernens kapasitet til å finne logikk i lyden, og ”tvinger” deg dermed til å slappe av å gi deg hen til lyden.

 

Et gongbad oppleves av de aller fleste som en vakker og meditativ reise. Hvis du vanligvis sliter med å slappe av, kan vibrasjonene fra gongen være til stor hjelp, og det er heller ikke umulig at du sovner under gongbadet. På tross av at lyden kan bli ganske ”stor”.

 

Lydmassasjen som gongen gir, virker helt ned på cellenivå i kroppen, og bidrar på den måten til å løse opp blokkeringer og fysiske spenninger i kroppen, og også til å gi slipp på mental og emosjonell bagasje.

 

Etterpå vil du kunne oppleve effekten på kropp og sinn som etter en god yogapraksis. Du føler deg renset og lett, for ikke å si rent lykkelig. Denne effekten kan i beste fall vare i flere dager etterpå.

 

Du vil først bli guidet gjennom pust og noen enkle yogaøvelser for at du skal lande, og for å få energiene til å flyte i kroppen. Deretter kommer en lang hvile som veksler mellom gongspilling og stillhet. Før du varsomt vil bli vekket opp igjen av myke koshiklokker.

 

 

Ullmatter og pledd finnes på stedet. Ta gjerne med deg pute(r) eller annet du trenger så du kan ligge behagelig i 90 min.

 

Hjertelig velkommen skal du være!

 

Sted: Forandringsrommet, Fossen 20 i Møllebyen i Moss

 

 

Investering: Kr 300,- for gongbad på 90 minutter.

 

 

 

Noen ganger tilbyr vi også et fullt yogaprogram i kombinasjon med gongbad. Det vil komme fram av arrangementet på Facebook.

 

Investering: Kr 400 for yoga og gong av 120 til 135 minutter.

 

Det går også an å bestille en individuell time til gongterapi!

 

 

 

Påmelding ved skjemaet øverst på siden eller til Renée Jakobsen på epost: renee@forandringsrommet.no eller på sms: 918 45 361. Du vil få bekreftelse på plassen og når du har Vippset det aktuelle beløpet til nummeret ovenfor så har du sikret plassen din.

 

Påmelding er nødvendig og bindende. Melder du deg på må du påregne å betale for plassen.

 

 

Gongmester og gongterapeut: Renée Jakobsen

 

Renée er også lærer i Core Strength Vinyasa Yoga, utdannet lærer og terapeut i MediYoga, i tillegg til å være utdannet psykodramaterapeut. Eier og driver av Forandringsrommet.

 Copyright © 2014 Forandringsrommet / Renée Jakobsen, Org.nr. 913 643 720                                                                                                                                          Design og utvikling: Morten Lund Hansen / MinPixel