Forandringsrommet

Yoga - Yogaterapi - Lydhealing

Kurs i Core Strength Vinyasa Yoga - oppstart i uke 15 - april 2019 - 9 ganger fram mot sommeren.

 

Hvordan gjør du dagene dine gode?

 

For meg er det yoga. Det blir synonymt med egenkjærlighet og det å ivareta seg selv. Det gir meg styrke, balanse, masse glede og velvære, og har grepet inn i livet mitt på alle plan. Det er derfor jeg syns det er så fantastisk å få dele dette med så mange som mulig. Vil du med?

 

Vi holder til sentralt i Møllebyen, i, om jeg må få si det, byens fineste lokaler. Og jeg gjør det beste jeg kan for å møte deg akkurat der du er. Yoga er for alle.

 

Core Strengt Vinyasa Yoga er en dynamisk yogaform med fokus på å bevege seg på en sunn og organisk måte, hvor du tar hensyn til nettopp din kropp. Du blir svett og du bygger stryke og fleksibilitet i deilige flytbevegelser.

 

Yogagrupper for nybegynnere, viderekomne, og yoga med HIIT. (High Intensity Interval Training)

 

Tirsdag fra kl 1900 til kl 2030 -  viderekomne - kurs - FULLT

Torsdag fra kl 1800 til kl 1915 - nybegynner  - kurs

Torsdag fra kl 1930 til kl 2030 - CSV m/HIIT - for alle - kurs og drop-in

 

             Ta meg til påmelding

Kursbeskrivelse nybegynner:

 

Vi jobber med fysiske øvelser, pust, avspenning og noe meditasjon. Vi starter med enkle øvelser og steg for steg bygger vi opp styrke og fleksibilitet. Underveis fokuserer vi mye rundt begreper som grunning, pust og kjerne. Du lærer å bruke din dype kjernemuskulatur når du beveger deg. Dette hjelper deg til å bygge styrke raskere, og å unngå skade når du gjør det.

 

Kurset er i all hovedsak basert på Core Strength Vinyasa Yoga, som er organisk yogastil, med fokus på å bevege seg på en måte som tar hensyn til kroppens biomekanikk. Vi blander også inn noen elementer som er inspirert av andre yogatyper. Det betyr at vi jobber mye i flyt og med overgangene men også noe mer statisk, og at tempoet veksler.

 

På disse kursene blir ditt individuelle nivå tatt hensyn til. Vi instruerer alle stillinger fra grunnen og opp, og tilbyr variasjoner, slik at du kan jobbe fra din kant. Du lærer å lytte til din egen kropp og bevege deg slik det er naturlig for deg. Dette har stor overføringsverdi. Du oppnår større klarhet, får dypere kontakt med din kjerne, og dette kan også bringe mer balanse inn i livet ditt.

 

Vi har noen ganger et tema eller et spesielt fokusområde for disse timene. Det kan være fysiske tema; som prinsippene i CSV Yoga, hofteåpnere eller detox/rensing. Temaet kan også være begreper som; egenkjærlighet, tålmodighet, livskraft og viljestyrke. Yoga handler om så mye mer enn det fysiske. Den påvirker oss også på det mentale og det emosjonelle planet. Vi jobber mot å bli en sunnere, gladere og mer balansert utgave av oss selv på alle plan.

 

Kurset for viderekomne er med tanke på deg som har gått ett eller flere nybegynnerkurs i Core Strength Vinyasa Yoga, eller du som har praktisert annen type yoga og ønsker å prøve en ny stil. Vi repeterer noen av prinsippene fra nybegynnerkurset, vi fortsetter å bygge styrke og fleksibilitet, vi jobber med pust og kjernemuskulatur (se kursbeskrivelse over), samtidig som vi fordyper oss i noen ting og utfordrer litt mer på styrke og enkelte øvelser. Dette vil være en organisk prosess basert på hvor gruppa er.

 

Yoga med HIIT er en kortere og mer intens time med innlagt intervalltrening (High Intensity Intervall Training). Her får du pulsen skikkelig opp, og fremdeles har vi fokus på å bevege oss på en sunn og deilig måte. Cirka 20 minutter av timen er med høy intensitet, og deretter følger litt tøying/restorative stillinger og til slutt Shavasana (hvile).

 

Timen passer for alle for du jobber alltid der du er. Du trenger ikke å ha erfaring med yoga fra før. På disse timene er det også mulig å komme på drop-in.

 

Hvis du er i tvil om hvilket kurs som passer best for deg, så ta kontakt.

 

 

Hvis du ønsker å gå to kurs så får du 10% rabatt på begge kursene. Ønsker du å gå mer så ta kontakt for prisforespørsel.

 

Veksling mellom kurs er mulig ved behov:

 

Du kan fritt flekse mellom kursdager/timer hvis du ikke kan på kurset du har meldt deg på den aktuelle uken. "Mister" du timer så kan du også fritt ta igjen disse innenfor kursperioden. Mot legeerklæring kan du også ta igjen timer utenfor kursperioden.

 

Er du kursdeltager i Forandringsrommet så kan du også droppe inn på andre timer til samme pris som kurspris, så sant det er ledige plasser på timen. Dette betales da kontant eller på Vipps.

 

 

 

Om Renée: Jeg har praktisert Core Strength Vinyasa Yoga dedikert i 7 år, og vært yogalærer i 4 år. Jeg har en 200 timers utdannelse i CSV Yoga + diverse nettkurs og workshops. Jeg er også utdannet lærer og yogaterapeut i Medisinsk Yoga. I tillegg er jeg utdannet psykodramaterapeut, og er levende opptatt av helse sett fra et helhetlig synspunkt. Mitt hovedfokus når det gjelder yoga er helse og livskraft, og jeg har selv vært på en reise fra å ha en kropp i stor ubalanse, til nå å bli sterkere og mykere i kropp og sinn år for år. Vil du vite mer om meg kan du lese her.

 

        Hva får du?

Les mer om Core Strength Vinyasa Yoga.

 

 

Praktisk informasjon:

 

 

Kurs 1:

 

Dato: 9. april til 18. juni 2019

Tid: Tirsdager fra kl 1900 til kl 2030 - for viderekomne (Ingen timer i uke 16 og uke 23)

Investering: Kr 1890,-

 

 

Kurs 2:

 

Dato: 11. april til 20. juni 2019

Tid: Torsdager fra kl 1800 til kl 1915 - for nybegynnere (Ingen timer i uke 16 og uke 23)

Investering: Kr 1800,-

 

 

Kurs 3:

 

Dato: 11. april til 20. juni 2019

Tid: Torsdager fra kl 1930 til kl 2030 - CSV m/HIIT - passer for alle (ingen timer i uke 16 og uke 23)

Investering: Kr 1710,-

 

Drop-in pris: Kr 190,- (kursdeltager) kr 220,- (ikke kursdeltager) betales kontant eller på Vipps -
Påmelding senest kl 1800 samme dag

 

Alle kursene går over 9 uker.Sted: Fossen 20, 1530 Moss (i Møllebyen over Café Riis, inngang rundt hjørnet)

 

Bruk helst påmeldingsskjemaet som du finner på de rosa knappene! Du kan også sende mail til renee@forandringsrommet.no, eller ringe/melde til 918 45 361, hvis du har spørsmål eller ønsker å melde deg på.

 

Merk at påmelding til kurs er bindende!

 

Etter påmelding vil du motta en faktura på kursavgiften. Melder du deg av innen 1 uke før kursstart, må du uansett grunn til avmelding betale et administrasjonsgebyr på kr 750,-. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart må du påregne å betale hele kursavgiften. Avmelding må skje skriftlig på epost.

 

Viktig: Ta eventuelt kontakt samtidig som du melder deg på hvis du ønsker å dele opp beløpet, eller utsette betalingen.

 

             Ta meg til påmelding

 

Referert fra deltagere på Core Strength Vinyasa kurs/timer:

 

"Dette er spatimen min. Jeg føler at jeg har vært på spa når jeg er ferdig her."

 

"Jeg har lært masse. Superfornøyd med alt!"

 

"Fantastisk å våge å prøve mye nye "underlige" ting. Befriende fordomsfritt miljø, med mye glede/humor. Nydelig tempo og tilstedeværelse fra instruktør."

 

"Jeg ville bli mykere, og det har jeg blitt."

 

"Ble møtt der jeg var og har fått god oppfølging hele veien. Et meget bra kurs."

 

"Har fått et godt innblikk i hva yoga er, og hva som er viktig i en slik treningsform."

 

"Jeg er alltid glad når jeg går fra kurset."

 

 Copyright © 2014 Forandringsrommet / Renée Jakobsen, Org.nr. 913 643 720                                                                                                                                          Design og utvikling: Morten Lund Hansen / MinPixel